Over ons

Sinds 1 januari 2015 hebben wij, Dave Jacobs, Kristien Noels, Jonas en Sander de Blokhoeve overgenomen van Marc Vanlommel en Gilberte Bax, die dit pension 20 jaar hebben uitgebaat nadat ze de Blokhoeve oprichtten.

Afbeelding verwijderd.


Vertrekkend vanuit hun kennis en kunde, en onze ervaring met eigen honden, bouwen we de Blokhoeve verder uit tot een fijn vakantieoord voor uw hond.
We hebben beiden een menswetenschappelijke en pedagogische opleiding. Dit komt zeer goed van pas bij de omgang met honden want wij gaan er van uit dat honden, net als mensen, sociale wezens zijn die nood hebben aan liefde, aandacht en uitdaging. Wij hechten zeer veel belang aan dit sociale aspect. Wij zoeken nauw contact met uw hond (op zijn tempo), spelen en knuffelen met hem en geven hem de verzorging die hij nodig heeft. In ons pension krijgen de honden ook de mogelijkheid om met andere honden te spelen en te ravotten. We laten hen zoveel mogelijk los op de loopweiden zodat ze kunnen genieten van de buitenlucht en hun energie kwijt kunnen, om daarna op het gemak in hun eigen kennel te kunnen eten en rusten.

In de Blokhoeve hebben we oog voor de eigenheid van iedere hond. Wij bieden zorg op maat. Wanneer uw hond een meer individuele benadering nodig heeft komen we daar graag aan tegemoet.