KattenHotel

Groepsverblijf
Bij het maken van Ons kattenhotel zijn we vertrokken van het basisprincipe dat katten graag vertoeven in een huiselijke sfeer. We hebben daarom het hotel ingericht als een echte woonkamer: met meubels, verwarming, aquarium, speelgoed en vele schabben en knusse plaatsjes om te rusten. Uiteraard krijgen de katten de kans om veilig afgeschermd naar buiten te gaan en te genieten van het zonnetje op het altijd ter beschikking zijnde overdekte terras. De katten die in de groep verblijven, kunnen de aanwezigheid van andere katten verdragen, zoeken speelkameraadjes op of zonderen zich rustig af. In deze grote woonruimte vindt iedere kat wel zijn plekje.

Individueel verblijf
Er zijn katten die omwille van leeftijd, gedrag of nood aan speciale voeding beter gebaat zijn bij een individueel onderkomen. Ons hotel beschikt over 4 grote individuele rennen met elk een binnen- en buitenverblijf. Deze verblijven zijn knus en gezellig ingericht zodat uw kat ontspannen kan rusten en spelen. Uiteraard kunnen katten uit eenzelfde gezin hier samen gehuisvest worden.


Verplichte vaccinaties:
Kattenniesziekte (Rhinotracheitis of rc)
Kattenziekte (Panleucopenie of pl)
Leucose (le)

De meeste dierenartsen geven jaarlijks een cocktailvaccin die bescherming biedt tegen bovenstaande ziektes. Ook dient uw kat parasietvrij te zijn bij aankomst in ons hotel. Ontvlooiing dient ter plaatse te gebeuren.

Opgelet!!! Zonder een geldig of een onvolledig inentingsbewijs kunnen en mogen wij uw kat niet in ons hotel opnemen. Vergeet het vaccinatieboekje dus zeker niet mee te brengen!!!


 

Prijzen

Groepsverblijf:
1 kat:                       10 € per nacht
2 katten:                  17 € per nacht
1 hond en 1 kat:        kat 3 € korting per nacht

Individueel verblijf:
1 kat:                       13 € per nacht
2 katten:                  20€ per nacht
1 hond en 1 kat:       kat 3 € korting per nacht

Elke kat wordt ter plaatse ontvlooid met Frontline. Deze kost bedraagt 5 €.
Wat is inbegrepen in de prijs:
- Droogvoeding à volonté (Josera)
- veilige en gezellige binnen- en buitenruimten
- gezellige warmte 21°C
- de dagelijkse opvolging van een strikte hygiëne, vers drinkwater, een propere kattenbak en nette speelruimte op elk moment van de dag.
- goede verzorging en veel knuffels

- btw